Tak for sidst!

Ulla Prien (tv) og Nina Schmidt (th).

Kære medlem af Centralasiatisk Selskab,

Torsdag den 21. marts kl. 17.00 fik Centralasiatisk Selskab afholdt et foredragsarragement om Nowruz, som blev efterfulgt af generalforsamling. Vi takker for det fine fremmøde! 

En særlig tak skal også rettes til vores fremragende foredragsholdere Nina Schmidt og Ulla Prien, hvis indsigtsfulde præsentationer gav os et dybere indblik i Nowruz og selve fejringen af denne højtid i Iran og Centralasien. Nina Schmidt fokuserede på Nowruz i den iranske kultur og dens betydning, mens Ulla Prien berigede os med fejringen af Nowruz i Usbekistan. Efter oplæggende havde publikum en masse interessante spørgsmål. Selskabets æresmedlem og tidligere formand Rasmus Elling Christensen var desværre blevet syg, og var derfor forhindret i at deltage. Vi håber, vi kan invitere Rasmus igen til et andet arrangement.

Efter spørgsmål- og diskussionsdelen blev der holdt en pause, hvor der var forplejning. Vi takker Vestegns Bazar for deres generøse donation af tyrkisk bagværk, som bidrog til at skabe en hyggelig stemning under pausen.

Den årlige generalforsamling blev afholdt i god ro og orden, hvor bestyrelsen præsenterede deres arbejde i 2023 og planer for 2024. Adam Hyllested, Yusuf Cakin og Ulla Prien er genvalgt til bestyrelsen, mens Ulrik Tarp Jensen har valgt at træde ud af bestyrelsen. Vi takker Ulrik for hans arbejde og engement i selskabet. Den nye bestyrelse består af Adam Hyllested, Yusuf Cakin, Ulla Prien, Simon Dalsgaard, Annette Haaber Ihle og Ali Cakin.

Endnu engang tak for jeres deltagelse og støtte. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med jer og skabe flere mindeværdige øjeblikke i fremtiden. Vi ses til næste arrangement!

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen

(Se galleri her. Klik på pilene for at skifte mellem billederne.)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

State and contemporary art in Central Asia

Centralasiatisk Konference på KUA

Foredrag & generalforsamling: Uiguriske bryllupper som vindue til samfundsorganisation, historie og nyere udviklinger