Kontingent for 2018

I nogle år har vi i Centralasiatisk Selskab ikke opkrævet kontingent på grund af lavt aktivitetsniveau. Nu arbejder bestyrelsen imidlertid på igen at få mere liv i selskabet, og derfor vil der igen blive opkrævet kontingent for 2018.

På grund af de kontingentfrie år har bestyrelsen ikke noget klart billede af medlemssituationen. Vi skal derfor anmode alle, der ønsker medlemskab - uanset om man er nyt medlem eller tidligere har betalt - om at indbetale kontingent snarest muligt. Medlemskabet er aktivt, så snart vi har registreret betalingen i netbank.

Et medlemskab af Centralasiatisk Selskab giver stemme- og opstillingsret på generalforsamlingen 22. marts. Derudover kan der for medlemmer være nedsat pris på udvalgte arrangementer. Og med et medlemskab støtter man muligheden for, at der overhovedet er et Centralasiatisk Selskab til at lave foredrag, arrangementer, udstillinger og udgive tidsskriftet Oxus.

Priserne for et medlemskab i kalenderåret 2018 er:

Enkeltpersoner kr. 150,- (dog kr. 75,- for studerende/pensionister)
Husstand kr. 200,-
Virksomhed (op til 50 ansatte) kr. 1000,-
Virksomhed (flere end 50 ansatte) kr. 2000,-

Indbetaling sker til konto 1551-4180209689 (Danske Bank). Husk at oplyse NAVN og ADRESSE ved indbetaling. Det vil være en stor hjælp, hvis man samtidig med indbetaling sender en mail med navn, adresse og meget gerne e-mailadresse til mail@centralasien.dk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

State and contemporary art in Central Asia

Centralasiatisk Konference på KUA

Foredrag & generalforsamling: Uiguriske bryllupper som vindue til samfundsorganisation, historie og nyere udviklinger