Omvisning i Davids Samling

Gratis omvisning i Davids Samling for medlemmer af Centralasiatisk Selskab med ledsager/e. Davids Samling har i øjeblikket en særudstilling med tekstiler fra Usbekistan og desuden har samlingen jo sin sædvanlige fine udstilling med genstande fra bl.a. Centralasien.

Omvisningen vil omfatte en omvisning af Davids Samlings konservator Anne-Marie Bernsted - hun starter med at vise rundt i særudstillingen, der hedder "Ikat - flammende tekstiler". Denne del af omvisningen varer 45 - 60 minutter. Derefter vil jeg give en rundvisning hvor vi ser nogle af de andre fine genstande samlingen har, hvis der er interesse for det.

Der er to omvisninger;

onsdag den 10. oktober og onsdag den 31. oktober begge MED START kl. 16.30. hurtig tilmelding nødvendig – skriv til prien@hum.ku.dk

Princippet er først til mølle – dog har de, der ikke blev plads til sidst vi arrangerede rundvisning førsteret.

Hvis du ikke er medlem, kan du melde dig ind i selskabet i forbindelse med rundvisningen, eller betale 50 kroner for rundvisningen.

Museet er mindre egnet for gangbesværede, da Davids Samling har til huse i en fredet bygning med mange trapper http://www.davidmus.dk/information/adgangsforhold

Da man ikke må medbringe tasker, overtøj m.m. på museet beder vi om at I medbringer 10-kroner til garderobeskabene, således at gruppen ikke skal bruge unødig tid på at veksle. Pengene kommer retur ved endt brug af skabene.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

State and contemporary art in Central Asia

Centralasiatisk Konference på KUA

Foredrag & generalforsamling: Uiguriske bryllupper som vindue til samfundsorganisation, historie og nyere udviklinger