Kom på omvisning i Nationalmuseets udstilling: "På Djengis Khans stepper"


Kære medlemmer,

Centralasiatisk Selskab arrangerer en omvisning af særudstillingen "På Djengis Khans stepper" på Nationalmuseet torsdag d. 29. august kl. 15.30. Som vært og omviser får vi selskab af Christel Braae, der er museumsinspektør på Nationalmuseet. Christel Braae er ekspert inden for Haslund-Christensen samlingens nomadiske genstande, som hun også har udgivet et værk om; Among Herders of Inner Mongolia.

Arrangementet er en gratis medlemsfordel. Det vil sige, at tilmelding er forbeholdt medlemmer af Centralasiatisk Selskab. Hvis du ikke er medlem, har du stadig mulighed for at melde dig ind i forbindelse med omvisningen. Ved at blive medlem får du mulighed for at opleve denne anmelderroste udstilling med en ekspert som omviser, hvor det også vil være muligt at stille spørgsmål undervejs. Derudover kan du som medlem deltage i kommende arrangementer samt få gavn af lignende medlemsfordele og -tilbud. Måske er det din sidste chance for at opleve udstillingen, som slutter d. 8. september. Desuden koster entréen til Nationalmuseet næsten lige så meget som et årligt medlemskab af Centralasiatisk Selskab. Derfor er det en fordel at melde sig ind, hvis ikke man er det allerede. Ønsker du at blive medlem, så læs mere her.

Tilmelding til omvisningen skal ske via mail@centralasien.dk senest d. 19. august. Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle!

Vi mødes d. 29. august kl. 15.20 i Nationalmuseets forhal. Omvisningen starter kl. 15.30.

Få en lille smagsprøve på Christel Braaes livlige omvisning:Se udstillingens introduktion:


Du evt. læse mere om udstillingen på Nationalmuseets hjemmeside.

De bedste hilsner,

Centralasiatisk Selskab

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

State and contemporary art in Central Asia

Foredrag & generalforsamling: Uiguriske bryllupper som vindue til samfundsorganisation, historie og nyere udviklinger

Centralasiatisk Konference på KUA